Co se skrývá za rohem?

Co se skrývá za rohem?

Anotace: ~~~~~~~~~~~ Co se skrývá

 

......................
~~~~~~~~~~~
Co se skrývá za rohem?
Prý jedna buchta s tvarohem,
šel tam jelen s parohem
a napích buchtu s tvarohem.
Hned za rohem by ji sněd
krátký boj by s buchtou sved,
najednou však trochu zbled
že buchtu nikde nezahléd.
Ta sladká buchta z tvarohu
co mu sklouzla z parohu
zrovna zdvihal svou nohu
pak přišláp buchtu z tvarohu.
Jelen má teď jednu nohu
od té buchty,od tvarohu
a tak buchta s tvarohem
řekla si jen,nó sbohem.

Už celá snad být nemohu
jak si asi pomohu?
Když jedna půlka s tvarohem
ta zůstala za rohem.
Šel tu pejskař se svým psíkem
buchtu sebral tím pytlíkem,
spletl si to s exkrementem.
Jen se tomu pousmějem.
Tak to bylo povídání
o té buchtě ke snídani.
Jak skončila?

Jedna půlka na kopýtku
a ta druhá…??...nepovím.

..***…***…

.......................

Autor Květka Š., 01.04.2024
Přečteno 48x
Tipy 10
Poslední tipující: James Libustka, Marcone, Marťas9, Chane, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipná, Květuš:-)

01.04.2024 16:07:08 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí