Jako ta z pohádky

Jako ta z pohádky

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~~

--------------------

~~~~~~~
Mít ráda fialky
milovat kopretiny
ráda číst pohádky
chodit i na maliny
poznávat bylinky
vědět co která léčí
a v hlavě vzpomínky
na jedny černé oči...

byly mé babičky
té pravé,laskavé
z copánku drdůlek
měla na své hlavě
nosívala šátek
modrý a s puntíčky
i takové bývaly
ty naše babičky...

ve starém kredenci
s kraječkami
byly i dva hrnky
s karamelkami
a v plechovce od čaje
rozinky-cibébky
na ty já babičce
jsem nechodila nikdy.

Jako ta z pohádky
byla má babička
o ní je vzpomínka
o ní je básnička... ♥

~~~~~~~

-------------------

Autor Květka Š., 03.04.2024
Přečteno 40x
Tipy 10
Poslední tipující: Paulín, cappuccinogirl, Marten, Žluťák, mkinka, Chane, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milá báseňka:-)*

03.04.2024 21:24:39 | cappuccinogirl

Jé.

03.04.2024 16:27:45 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí