Vladislav Rohling

Vladislav Rohling

Anotace: Romantika 2024

Dívám se na obraz
Karlovu mostu.
Kostýmy,
co jsou z jiné doby.

Praha je jiná
a to mě vábí.

V pozadí všeho
se autor směje z nebe.
Ve stínu duše nevěděl,
že v jeho díle
detail kvete.
Stále je v aukčních síních.

Procházím se tam
a je mi krásně
a kdosi mi podá rámě.

Malíři,
je krásné jak ztvárnil si
lásku k Praze.

Miluji tu snahu
vidět svět krásnější
v barvách Tvých dlaní.

U obrazu Tvůj odkaz
dá křehké zamyšlení,
že žena má cit v Tvém podání.

Tak jdeme na výlet
o pár roků
a líbejme kresby
do noci rozednění.
Autor mkinka, 04.04.2024
Přečteno 51x
Tipy 22
Poslední tipující: Misha, jort1, Jan Kacíř, Iness, Paulín, Tomcat, IronDodo, Žluťák, Ondra, Iva Husárková, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí