Jezevčík.

Jezevčík.

Anotace: ***___***___***

Jezevčík

ůůůů----------------------
———
Za plotem je z jedné strany
ocásek a tlapky
z druhé strany hlavička
a dvě tlapky taky.
To je náš milý jezevčík
Bendíček Čokečka
je tak dlouhý že mu nestačí psí boudička.
V boudě se musí do klubíčka zamotat
a teprve potom může klidně usínat.

To,co se v boudě tak strašně chechtá
je blecha,která psa vždycky lehtá.

Bendík se nemůže v boudě ani podrbat
raději vyběhne ven a jde si zaběhat.
Vidíte běžet našeho Bendíčka?
Dávej si pozor,tam je zatáčka.
Blecha se v kožichu pevně drží,
Bendík má hlavu za rohem a dál běží.

Když doběhl zpátky k boudě
tak kolem si leh
a už ho nezajímá ani deset blech.
,,,,,,,,,,,,,,,,

.............................

Autor Květka Š., 06.04.2024
Přečteno 45x
Tipy 13
Poslední tipující: Anfádis, IronDodo, Chane, Fany, Paulín, Ondra, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) Květko, vždycky pohladíš :-)! ST

07.04.2024 08:25:12 | Fany

:-)...to jsem ráda a děkuji

08.04.2024 14:14:27 | Květka Š.

:-)

11.04.2024 10:53:22 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí