Tanec ve větru

Tanec ve větru

Anotace: příroda kouzlí a čaruje :)

Sama si tančí

tak krásná a něžná

jarním větrem voní 

nové ševelí listoví 

do rytmu se houpá

na slova je skoupá

přesto poutníkům napoví

když náruč svou k zemi sklání

a šeptá tiše a něžně

jarem probouzí se země

a kapličky u cest čekají

na pokání

 

Autor Divíšek., 08.04.2024
Přečteno 37x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Psavec, mkinka, Žluťák, Iness, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí