Alenka v říši pyjů

Alenka v říši pyjů

Anotace: ...

 

 

Seděla ve skříni
se zrcadlem

odpoledne si v parku povídala
s andílkem
který měl prst na rtech

pro ticho
které mezi nimi vládlo
nabízela mu šampaňské

lehla si na lavičku pod něj
dlouhé nohy zvedla k nebi
až jí sjela sukně

i ona si prst na rty dala
mlčeli spolu o diktátorech
o nichž se mluví neustále

PS.

doma si vlezla do skříně se zrcadlem
aby se sama sobě neztratila
aby ti zlý k ní nemohli

 

 

 

 

 

Autor jort1, 11.04.2024
Přečteno 52x
Tipy 22
Poslední tipující: Jan Kacíř, Chane, Kan, Paulín, IronDodo, zase já, Pampalini, Žluťák, Dreamy, Luko tulák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já myslel, že ti zlí se právě ve skříni schovávaj... teď nevím kde mám spát...

11.04.2024 12:35:18 | Žluťák

tak nespi

12.04.2024 15:29:11 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí