Splněné přání

Splněné přání

Splněné přání

Můj čas pluje
jak bárka na moři,
splnil mi pár snů
o těch chci hovořit.

Svět mi dal do vínku
nejúžasnější rodinku,
dětství plné pravých kamarádů,
úsměvů a prožitých s nimi plánů.

Jeden z mých snů byl
sednout si do sedla.
Vidět z výšky svět,
touha se povedla.

Další můj sen
zajet si k moři.
Né jenom slunit,
ale na kole se mořit.

Objíždět pláže
ve vlnách koupat,
vyzkoušet slanou vodu,
na loďce houpat.

Být jednou dobrá
ujet si závod,
na kole riskovat
nemít k tomu návod.

Do kotle zajít 
na koncert kapely,
odnest si památku
na chvilky veselý.

Nejsem moc náročná
přeji si jen zdravi,
s ním si vychutnat
přání co moc baví.

Ještě mi chybí
ten pohled z vyšky,
na to si musím vzít
snad asi plínky.

Chtěla bych vzlétnout 
vysoko do oblak,
kochat se krajinou
a hlavně nemít strach.

To se však nestane
máme strach oba,
rozdělit partnery
byloby škoda.

Zůstanu na zemi
je tady krásy dost,
přání si vymyslím,
vyplním pro radost.

Autor Marťas9, 13.04.2024
Přečteno 46x
Tipy 16
Poslední tipující: Pacik, Alala, Paulín, zase já, kozorožka, Psavec, cappuccinogirl, Ondra, Tomcat, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsáno - tak ať se plní přání dál - zdravím, Marťásko :)

14.04.2024 04:25:46 | Alala

Díky moc, trochu mě k této basni inspiroval nedávno shlédnuty film... Měj se krásně Martina.

14.04.2024 04:49:06 | Marťas9

Pěkně jsi napsala.

13.04.2024 05:11:07 | mkinka

Díky Jituško, zdravím z práce

13.04.2024 06:26:00 | Marťas9

Objimam virtuálně.

13.04.2024 06:26:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí