Si krutá i sladká si

Si krutá i sladká si

Anotace: -

Si krutá i sladká si

Si krutá i sladká si
láska srdce mi zvíja,
túžba ma k tebe vábi akási
skrytá v tráve moja zmija.

Bezmocnosti si zajatá
pohľad tvoj hadí pohladí
osud ma bolí ako vojaka
pohyb do trávy to prezradí.

Prečo bolesť bych tú skrýval,
žiadosť citu nad priepasťou
žil som prudko, menej sníval
sladkou, diabolskou si pasťou.

Tým hadím objatím plameň môj zhasni
iste, iste raz budeš anjelom
jed pijem pekelných tých vášní
žiť bez teba neviem, hynúť je mi údelom.

 

Autor IronDodo, 16.04.2024
Přečteno 38x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, Marťas9, Anfádis, Květka Š., zase já, J's .., Psavec, mkinka, Kan, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to výhra stát se andělem?

19.04.2024 11:55:37 | jort1

ďakujem sss

16.04.2024 14:54:14 | IronDodo

No tedy...sssssssssss:-)
Ssssssi myssssslím, že je to fakt hoooodně krásssssná bássssssseň:-**

16.04.2024 14:51:39 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí