K životu

K životu

Potkal sem laně

oči měly zalité vodou

a březí břicha plná života

je táhla k zemi propjatá

mateřstvím na pastvinách luk

 

bylo to těžké jarní přivítání

žmoulané úsilím a dechem

v nadějích znatelných

 

a zvuk

 

otřel se o trávu

jen slechem

 

a jako holka

nebo kluk...

Autor RadoRoh, 17.04.2024
Přečteno 38x
Tipy 12
Poslední tipující: Iness, Anfádis, Tomcat, zase já, IronDodo, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí