Demiurg, level 1

Demiurg, level 1

William Blake - The Ancient of Days

 

chceš stvořit svět?

tak uč se, hochu

pohledem do stran

vytyč plochu

pak světlo v bodu

vetkni někam 

a už máš prostor

dotaz? čekám...

 

osy jsou tím 

co určí všecko

tak ptalo by se

malé děcko 

skutečný tvůrce 

reality

ví, že ty skutečné 

jsou skryty 

 

nahoru, dolů

když se daří

a ve tmě lépe

hvězdy září

temnota není 

neprůhledná

končí Den První

Level 1

 

 

Autor zase já, 18.04.2024
Přečteno 49x
Tipy 25
Poslední tipující: enigman, Chane, kozorožka, Žluťák, martinaV, Dreamy, Marten, Psavec, IronDodo, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život vlastně žádného stvořitele nepotřebuje...

22.04.2024 12:28:01 | enigman

jsi na samém začátku, počkej si na konec ;)

22.04.2024 12:38:35 | zase já

Dokonalá... jsem unešená

18.04.2024 08:11:50 | Anfádis

:) děkuji

18.04.2024 08:22:42 | zase já

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí