Král

Král

Anotace: ...a tati,pověz mi pohádku...

Byl jednou jeden král
a ten se tuze bál.
Po nebi plul černý mrak,
král si však myslel,že je to drak.
A lidi se mu smáli,
ty se snad bojíš králi?
Cože?Já?Já,že bych se bál?
Nikdy!Vždyť jsem přece váš král!
A tasil meč
a vyrazil na zteč,
aby zhynul ten drak
co ve skutečnosti byl mrak.
A lidi?Ty dál se smáli
Ty nebojíš se králi,
ty jsi jen...blázen...
Autor Raend, 20.04.2024
Přečteno 34x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, IronDodo, Žluťák, Psavec, Kan, mkinka, Iness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...hezká rýmovánka..;-) don quijotská...

25.04.2024 14:57:19 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí