Odpusíš mi

Odpusíš mi

Anotace: -


Odpusíš mi

Odpustíš mi, že nechávam ťa samu
pre hrsť tichých snov, ktoré klamú
a ešte tichších nocí,
nechávam ťa samu.

Odpustíš mi, mi tieto tiché chvíle,
že oči zavriem a krv zaschne v žile
večnosť sa núka, rozchod bez pomoci
ostali ti tieto tiché chvíle.

Odpustíš mi, mi tieto mŕtve riadky,
smútok samoty tak nekonečne sladký
život mi uniká a nový deň končí
ostali ti tieto mŕtve riadky.

Odpustíš mi, mi tieto slová hmlisté,
všetko nájdeš v padlom liste
ja lúčiť neviem sa, keď slzy stečú z očí
nájdeš ich v padlom liste

potom sa, vrátim k tebe celkom iste.

Autor IronDodo, 20.04.2024
Přečteno 50x
Tipy 19
Poslední tipující: Chane, Psavec, Niška, RadekČ, Paulín, Anfádis, Žluťák, Iness, Dreamy, Kan, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citlivý a laskavý text. V lásce je důležité odpouštět a to tam slyším ve zvukomalbě slov třepajících barev portálu nejcitlivějšího projevu.

20.04.2024 13:40:46 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí