Naše Bylo nebylo

Naše Bylo nebylo

Anotace:

Hledaly jsme

Nás, samy sebe

Ve hvězdokupách

Samotného vesmíru

 

Našly jsme mnoho 

Jehliček, jehel

I špendlíků

Co udeřily na hlavičku

 

Propady a pády

Výkyvy a vzlety 

Dostaly nás 

Na přední příčky 

Klubu kaskadérů

 

Kdo neriskuje

Prý nic nezíská 

A tak vsadily jsme

I naše koruny

Z pradávných dob

 

Kolik královen a králů

Prošlo těmi síněmi

Sláv, kde nic 

Už se nepočítá 

Protože je vším

 

A kolik z nich

Asi jednou vrátí se 

Zpátky pro trochu lásky

A pochopení

Tady na zemi

 

Jsme poslední 

A první zároveň 

V naší vlastní 

Vesmírné Odyssee

 

Celý ten koloběh

Běhu o závod

Vyrazil nám ještě jednou

Naposledy dech

 

Protože v momentu

Kdy zastaví se srdce

Splynou všechna přání 

Do jednoty 

 

A tak ještě jednou

Konce končí

A začátky začínají 

V našem Bylo nebylo 

 

Autor Denael, 20.04.2024
Přečteno 49x
Tipy 14
Poslední tipující: Chane, martinaV, Psavec, IronDodo, Paulín, Ondra, cappuccinogirl, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí