Čas

Čas

Čas

Letí, nejde zastavit,
proto každý lidský rok
je třeba oslavit.

Vidíme děti stárnout
vnoučatka malé růst
radost z nich velkou máme
co vyplodí ze svých úst.

Na tváři je důkaz
i pavouk závidí
z pavučiny utkaný úkaz,
jenž se tak nevidí.

Autor Marťas9, 22.04.2024
Přečteno 35x
Tipy 14
Poslední tipující: Psavec, Kan, Marry31, Žluťák, zase já, martinaV, IronDodo, Iness, Chane, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí