Naposledy

Naposledy

Až naposledy zavřu oči
a nebudu chtít ráno vstát
co změní se na tomhle světě
jen to,že budu klidně spát

A nenechám se ze sna budit
o tobě bude se mi zdát
nevíš jak moc já miloval tě
jak chvíle s tebou měl jsem rád

Budeš mi chybět lásko moje
jsem starej,unavenej chlap
Věř mi,nevzdal jsem to bez boje
ale teď...nech mě už prosím klidně spát...
Autor Raend, 22.04.2024
Přečteno 41x
Tipy 13
Poslední tipující: Jan Kacíř, Marten, Kan, cappuccinogirl, Psavec, IronDodo, Marťas9, Žluťák, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ešte to nevzdávaj (aspoň sa naraňajkuj) haha

22.04.2024 09:11:12 | IronDodo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí