Co když, co pak

Co když, co pak

Anotace: ...

...na spánek hubánek,
pod ouška pusinku,
nakonec pošeptám,
buď má i chvilinku...

 

 

Co když, co pak

 

Co když se mi zalíbí,

mít v podbřišku motýly.

Co když se mi bude chtít,

malou chvilku prodloužit?

 

Je to jako zmrzlina,

všechno sladce začíná,

než pak chroupeš oplatky,

štěstí? Pouze na splátky.

 

Potom přijde úročení,

z citů muže, citů ženy,

znatelně to umí brát.

Je tu chvíle litovat?

 

Nebo spásné odpuštění,

každý sobě, čtyři stěny,...

A pak chtěné prozření, že

žít se dá...ne, bez změny.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Dreamy, 22.04.2024
Přečteno 79x
Tipy 21
Poslední tipující: martinaV, Marťas9, IronDodo, poeta, Protos1182, Paulín, Chane, Žluťák, Fialový metal, Kan, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekná

23.04.2024 06:51:36 | IronDodo

...a máš rád zmrzlinu?
Díky:)

23.04.2024 07:13:00 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí