- Kytice fialek jen tobě -

- Kytice fialek jen tobě -

                                               - Kytice fialek jen tobě -

 

Kytici fialek natrhám jen tobě
jen a jen tobě ji nathrám

 

vřelou pusu na tvé něžné rty
ti dám

 

na tvé vřelé rty ti pusu z lásky dám,
po medu vonící natrhanou kytici

 

celou kytici s pravé lásky,
kytici tak krásnou a vonící

 

líbezných fialek po medu vonících,
fialek celou kytici

 

Váš Básník AKras

Autor Akras, 23.04.2024
Přečteno 74x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, cappuccinogirl, Žluťák, Tomcat, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a originální ve jménu oslavy krásných kytiček v pozadí lásky a těšení.
Citlivé a vřelé.

24.04.2024 11:46:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí