Dokážu žít i bez tebe….

Dokážu žít i bez tebe….

Dech beroucí momenty,
oxytocin v krvi,
zvýšené srdeční tepy,
pamatuji si,
jaké začátky jsme mívávali.

Za ruce jsme se drželi hodiny,
naše city vzájemné byly,
pamatuji si každý okamžik po tvém boku,
dokonce i noční bojovku.

Nemohu přestat myslet na hádku nekončící noci,
okolo nás život zemřel chladem,
dokonce i naše snímky s neprůstřelným obalem.

Oknem sluneční paprsky na moji ubrečenou tvář dopadaly,
život se začal probouzet,
smysl života začal se vracet,
po čase zamýšlení a odmítání skutečnosti,
už dobře vím,
že nepatřím k sobě.

Dokážu žít i bez tebe….
Autor jarysadi304, 28.04.2024
Přečteno 40x
Tipy 5
Poslední tipující: martinaV, Paulín, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to silné obsahem a zjistit, že nepatříte k sobě určitě hodně bolí,ale v závěru cítím, že převažuje vnitřní síla,aby se člověk měl rád přes nepřízeň osudu.

28.04.2024 15:00:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí