Kvety jari

Kvety jari

Anotace: -

Kvety jari

Zakvitla jabloň
voňavý chládok v nich
dážď kvetov spŕchnutý na zem.

Modré nebo
akosi blízko, a predsa ďaleko,
kto chce môže dosiahnuť,

ach, aké je krásne dosiahnuť cieľa.

Ani vzdychnúť sme si nestačili,
a jar prišla už.

Zelené listy nedopísané
poslané vetrom
pečať sĺz
a smiechu
leta,
ktoré nedozrelo.

Mám ešte ruky
i prsia studené.

Jar, ktorá ešte stokrát bude,
nájde si nás, v srdci dvoch tiel.

Umrieť nemôže láska,
ktorá ešte stále nedozrela.

Autor IronDodo, 30.04.2024
Přečteno 53x
Tipy 25
Poslední tipující: Sonador, Pacik, Jiří I.Zahradník, cappuccinogirl, Iness, RadekČ, martinaV, Kan, Anfádis, jort1, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to nemůže...

02.05.2024 23:01:19 | Sonador

Tohle je zas utkaný z tak krásnejch slov...

30.04.2024 21:33:34 | cappuccinogirl

ďakujem ti pekne

30.04.2024 10:03:55 | IronDodo

Rádo se stalo.

30.04.2024 21:38:18 | mkinka

Velmi pěkné.

30.04.2024 09:44:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí