Domluva.

Domluva.

Chtěla jsi odejít;
že zůstala jsi
s rozpaky přijímám.
Chceš-li mě ošálit
úsměvem sladkým,
jak od melasy,
pak radu ti dám.

S ohněm si nehrej,
jistě spálí tě;
nebude mít slitování.
Raději přemýšlej,
sic vtáhne tě do sítě
tvůj sebeklam.

Již nebude cesty zpět,
marný, pak, nářek a pláč;
nikdo se neotočí.
Ztratíš svůj svět;
já vím, že jsi hráč...
a toho se obávám.

 

Autor Kan, 30.04.2024
Přečteno 50x
Tipy 21
Poslední tipující: IronDodo, Jiří I.Zahradník, Sonador, Tomcat, Iness, Marten, Anfádis, jort1, Marťas9, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to nezní marně...

30.04.2024 09:57:09 | enigman

Děkuji.:-))

30.04.2024 10:06:53 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí