Jelenec rotschildův

Jelenec rotschildův

Anotace: .

.


staromelancholie
stříknutá euforií

euforie
stříknutá
staromelancholií


probouzíte se v
interiérech art deco
na chodbách
benátská zrcadla
sedíte ve výklencích
gotických oken
z otřískaného hrnku
popíjíte nescafé
pohupujete hloupýma
bezstarostnýma
nohama

odsouzeni k úspěchu
asi už napořád
nelze se vymanit

ještě vlídně dojíždí
stará karma
přátelsky ti
pocuchává vlasy

občas ještě trýzněn
pomalým
internetovým
připojením
ruce otlačené od
ostrých uch hrnců
firmy Beck
které jsou vyráběné
pro vyvržence,
spodinu a důchodce

na straně druhé jste
se včera letecky
vrátili z Playa del
Carmen
a spíš zas' pro změnu
vedle holky, která má
všechny zuby


chval stvořitele
neboť jsi jím ty sám

vše je božím darem
a všichni lidé jsou
krásní, dobří a
propojení hlubokou
láskou



.
Autor CORONATION, 01.05.2024
Přečteno 35x
Tipy 9
Poslední tipující: jort1, Sonador, Marten, Iness, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí