Vředy

Vředy

Anotace: Jedno ráno se sousedem...

Je večer,spíš ráno,možná ještě sobota,
je to tak,už to vím,slyším řev kokota.
Kokota souseda,vrací se z putyky,
vožral se hovado u nudný muziky.
Haleká do ticha - "Vlasto seš kráva,
nikdy si neměla,si mě fakt ráda".
Vožralý hovado,ukřivděný řevy,
zas se vůl poblije
a chytnou ho vředy.
Autor Raend, 02.05.2024
Přečteno 32x
Tipy 4
Poslední tipující: Žluťák, Psavec, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Téma ze života

02.05.2024 10:39:12 | Admirál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí