Už zase ty!?

Už zase ty!?

Anotace: ...

foto: Vika Glitter

 

 

spadl anděl z nebe
rovnou přede mne na asfalt
poznal jsem ji hned

 

a co teď!?

 

zase září jako kobalt...

 

andělská tvář
úsměv studený
čekám trochu víc od ženy

 

asfalt se barví do nachova
uvadají andělská křídla
pak že andělé neumírají

 

jdu si koupit něco k snědku
za chvíli zavírají...

Autor mapato, 02.05.2024
Přečteno 63x
Tipy 18
Poslední tipující: Jan Kacíř, jort1, Lexi, Kan, IronDodo, Frr, cappuccinogirl, Ondra, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Andělé jsou prý bezpohlavní

04.05.2024 18:40:16 | Admirál

mapato-tahle Tvá se MI MOC LÍBÍ..../no vida kličinu Marunkáčího!/****ST*

02.05.2024 15:23:48 | Frr

Nebylo by lepší zachránit anděla???
Obchody zase otevřou...:-)*

02.05.2024 14:39:27 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí