Asi se rozkládám

Asi se rozkládám

Anotace: Text k písni

Včera vedlas divný řeči, mozek v jedný těžký křeči,
bez toho mi vážně bude líp.
Neříkej mi, že jsem blázen, nechci vůz a nechci bazén,
stejně by mi auto někdo štíp.

Každej den se chystáš, že už skončíš s líčením.
Zatím čekám, jenom čekám.
Ten kdo koupí, neprohloupí. Asi se ožením a tek čekám.
Pořád dál.

Rozkládám se asi jistě. Co mi řekneš zase příště?
Můj rozklad je čistě duševní.
Řeči s vůní mandragory. Cítím tvoje hloupý story,
Nálada je víc jak pohřební.

Každej den se chystáš, že už skončíš s líčením.
Zatím čekám, jenom čekám.
Ten kdo koupí, neprohloupí. Asi se ožením a tek čekám.
Pořád dál.

Probudím se na úsvitě, ve tvým domě a ve tvým bytě,
oholen, jak trávník hřbitovní.
Tvoje řeči způsobily, že jsem jako běžec v cíli.
Nejsem první a nejsem poslední.
Autor Stráca, 02.05.2024
Přečteno 41x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, IronDodo, Žluťák, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí