Kocour a vzpomínky

Kocour a vzpomínky

Anotace: Mozaika 2024

Mami, jsou tu zloději.
Ne, Jituško.
To je kocour,
co mlátí do dveří,
protože na zvonek nedosáhne.

Proč druhý kocour
močí vedle?
Stýská se mu.
Všechno si pamatuje
v domě duchů.

Všude jen staré krámy,
pro které si nikdo nepřijde.

Mlčím.

Žiji kvůli kočkám.

Ten starší rozrazil
včera dveře.
Dorazila jsem pozdě,
tak se bál.
Garfield, takový huňatý král.

Mkinka mě sleduje jako máma
a hlídá postel od rána.
Jsme taková kočičí rodina.
La a la.

Právě další
pravdivá
upřímná
tristní

báseň
sedla.
Autor mkinka, 03.05.2024
Přečteno 52x
Tipy 30
Poslední tipující: Jan Kacíř, Misha, mravenec, Paulín, Marťas9, IronDodo, Frr, Emani, Anfádis, Iness, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí