Střecha

Střecha

Anotace: Jak jsem se zbavila svého strachu ze školy...

Myšlenky běží,
Slunce mě pohlcuje,
tělo mé leží,
střecha mě přidržuje

Oči zavřené,
Úsměv upřímný,
Obrazy rozmazané
Osud už napsaný

Přestávají mě tížit,
Ty myšlenky,
Nesmím se snížit,
Jen dobré známky.

Nesmím se zklamat
Být co nejlepší
Dobrý výkon podat
Nikdo mě neutěší

Jen ta střecha
Hrubá
Jsem na světe jak blecha
Co hledá

Dvě hodiny jsem ležela
Slunce mě pálilo
Na nebe hleděla
Tohle mě uklidnilo
Autor Veliký úsměv, 05.04.2007
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Pohjolanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí