V.

V.

Anotace: Kalendárium

 

Svou tvář ti do rukou 

položím, jaro.

S květy se duben 

nemazlil. Málo 

je nesžehlých,

z mrazivých vět na čele stín. 

Květnovou zárukou 

vítězství? Příměří

vyměřil svět?

Slzy 

pro vše, co v hlavě jako v úlu 

hučí a rojí nechápavě 

se myšlenky moje,

snad, naše, něčí ...

... O čem to vlastně je?

Přičichám k šeříku, 

voní.

V té vůni najednou 

je to celé. 

Svou tvář ti do rukou, jaro,

vkládám,

vkládám do naděje.

 

 

Autor IkkarisKa, 04.05.2024
Přečteno 64x
Tipy 25
Poslední tipující: mravenec, Ďábel sám, Sonador, Jan Kacíř, Frr, Emani, Tomcat, IronDodo, Žluťák, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná.

13.05.2024 08:28:44 | Jan Kacíř

Děkuji, to jsem právě teď potřebovala číst;)

04.05.2024 08:43:47 | Lexi

A já si teď díky tobě uvědomila, že já taky. Zvláštní

04.05.2024 08:55:51 | IkkarisKa

Pěkné.

04.05.2024 07:24:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí