"Vidím město veliké jehož slávu pochopíte později":))

"Vidím město veliké jehož slávu pochopíte později":))

Anotace: Co by na to řekl Voráč :-D

Tvý vlasy voní jak čerstvě posekaná tráva
škoda jen že mám alergii na rozkoš
zapřísáhlá matka pluku migrénistka
zastánkyně chudáků ženskejch
možná že nosíme brejle
aby nám slunce nezalilo oči krví
čekáme na západ
dokonce i na východě
žiletka umí do rukou vpít krásný ornamenty
možná že proto je smrt vlastně umělecký dílo
možná proto nejdřív umřou materialisti
pak věřící a nebo všici najednou
na swingers party když exploduje něčí duše
která se stydí za svý tělo
škoda jen že mám alergii na rozkoš
mohlo by všechno být za náma
i bez migrény
bez růžových brýlí
bez zábran

a jak se říká
bez chuti a bez zápachu
Autor Jasmin de Paris, 05.04.2007
Přečteno 217x
Tipy 2
Poslední tipující: Lacosta1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... skvělá. někdy ani není, co dodat. i když, tady mezi básníkama... Země plná dodatků:-)
... ráda se vydávám za básníka:-)

29.07.2007 21:46:00 | Mango-Holka

líbí se mi názvy tvých věcí..tahle celá je urputně dobrá..

11.04.2007 16:27:00 | veronika

Děkuji...ujv :-)

05.04.2007 22:12:00 | Jasmin de Paris

Tahle je opravdu dobrá. i robot říká vui(teď s námi mluví po francouzsky).

Máš alergii na roskoš,
a touha pořád žebrá.
Když dovolíš jí probudit se,
tak poláme ti žebra:)

05.04.2007 21:52:00 | Fosca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí