Záleží

Záleží

Anotace: Text k písni

Dám si spoustu věcí vzít
čas spěchá dál
a život rychle ubývá
Smím jen jeden život žít
jak málo mám
hned ráno a hned se stmívá

Záleží jak podíváš se vstříc všem rovinám
Záleží co rozum přijímá a uvěří na tom záleží

Sním že co je zbytečné
to nechám být
kdo chce ten ať se usmívá
Však když starost vypustím
tak se tím zas
sto tisíc lidí zabývá
Autor Stráca, 07.05.2024
Přečteno 19x
Tipy 3
Poslední tipující: zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí