Bezpáteřní láska

Bezpáteřní láska

bolí mě páteř
a rameny kroužím jako před každou bitkou
co jsem prohrál
a zbitej odcházel jsem k tobě
naplnit ti slzama náruč
 
dneska už jenom počítám
kolik (k)roků mi zbejvá do nápravy
do narovnání
do vyrovnání
do zarovnání
hlíny
 
hned vedle tvý
na kterou každej rok pokládám karafu karafiátů
cos tak nesnášela vidět svírat
v mejch provinilejch dlaních
Autor Náladový básník, 08.05.2024
Přečteno 37x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, jort1, Chane, Iness, Psavec, Ophelia81, Anfádis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi zajímavý námět

08.05.2024 21:03:22 | Admirál

Děkuji:)

09.05.2024 17:44:48 | Náladový básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí