Stokrát

Stokrát

Anotace: Text k písni

Stokrát zkouším zda mi někdo z vlaku zamává
Stokrát pískám i když mi to smysl nedává
Stokrát na apríl vám třeba naletím
Stokrát z jedné školy zase vyletím
Co s tím zažiju to znova

Stokrát snídám i když vstávám třeba v půl třetí
Stokrát vídám krásné zahrady a bez dětí
Stokrát opíšu že nikdy nemám lhát
Stokrát skládám báseň jak moc tě mám rád
Co s tím žiju zase znova

Stokrát zpívám že jen ptáci létat dovedou
Stokrát snívám kam mě cesty doby zavedou
Stokrát do trávy si s rosou lehnu snad
Stokrát jednu ženu budu milovat
co s tím znova všechno znova
Autor Stráca, 09.05.2024
Přečteno 22x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten, zase já
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí