..neni co dodat..

..neni co dodat..

Anotace: není umění něco opsat nebo nějak sehnat pěkný verš ale umění je složit to z vlastní hlavy..

Při svitu měsíce,dívčina s chlapcem ruku v ruce jdou.
hvězd na obloze na sta tisíce.Noční ptáci nad nimi poletujou.
Chodí už dlouho snad už i léta.Jen aby viděly kus krásného světa.
A tak si říkám, že tato láska už věčná je a tak, že to zůstane. Chlapec nese jméno smutek a i kdyby dívčina nejmenovala by se láska, kam by asi chlapec utek??
A tak láska a smutek chodívaly krajinou a dívaly tak na krásu zas jinou.
Když můžou být spolu a mohou se mít rádi chtějí se milovat a nebýt jen kamarádi.
Autor zajicek.vjamce, 05.04.2007
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí