Eliška

Eliška

Anotace: Text k písni

Víš, chtěl jsem říct, že neznám jen smutek a splín
Víš, chtěl jsem říct, že nejsem jen trní a stín
Neznámou hrou chtěl jsi být výš
Než jsem byl já, však pochopíš
Že jsem i já jen takový, jaký chci být

Tak zavolám na dívku jménem
Eliško, pojď ke mně blíž
Já ukážu ti cestu svým snem
Tam najdeme pro lásku skrýš

Víš, chtěl jsi být víc, než jsem já, snad pochopíš
Že jsi svou hru už nedohrál, nešel jsi výš
Vím, chtěl jsi být víc, než jsem já
Však Eliška je už jen má
Víš, chtěl jsi být víc, než jsem já, snad pochopíš
Autor Stráca, 15.05.2024
Přečteno 28x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí