Cigaretové blues

Cigaretové blues

Radostně vzpomínám na ty dny
Kdy neměl jsem pouhoučké cigárko poslední
Kdy nosil jsem po kapse celičkou krabičku
A na hlavičku mi tak bylo dobře.

Pálím si v radosti, pálím i v smutku
Láska ta skrývá se v přátelském skutku
Proto když, cizinče, došlo Ti cigáro
Zadáro rád s Tebou se podělím.

K mé smůle nastaly takové dny
Kdy i já dokouřil cigáro poslední
Vracím se domů ulicí kuřáků
V zobáku všichni cigára, ale nikdo mým přítelem.
Autor caro.dej.ka, 16.05.2024
Přečteno 58x
Tipy 5
Poslední tipující: NastyinyObjetí, Psavec, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí