Nerozumím

Nerozumím

Anotace: možná je nás takových víc!

Přísahám, že líp než jsem žila,
žít neumím...
a přesto životu nerozumím!

Čím víc jsem se snažila být výš,
tím jsem klesala níž.

Snažila jsem se zvadat,
ale jediné co jsem dokázala,
bylo padat.

Život si mnou hrál jak vítr se stromy,
a i když byl člověk raněný...

...nepřestával si hrát!!!
Autor Kariš, 05.04.2007
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí