O kráse kolem píše

O kráse kolem píše

Anotace: ~~~~~~~~:-))

......................

~~~~~~~~
Obrátí myšlenky
a vysype je na papír
a píše co kdy prožil
i to co nerad pokazil.

A tak si rýmuje
a to ho léta baví
vůbec se mu nediví
ti všichni co ho znají.

O kráse kolem píše
o smutku o zlosti
o chlebu co tak voní
o lásce radosti
pak píše o krajině
co voní zelení
a slyší jak se smějí
zajíci...jeleni
o čem si vrabci štěbetají
když kolem hopsají
a jak se před kocourem
na stromě schovají,
o holkách v minisukni
jak to těm kočkám sluší
a napíše...že klidně
by za tu milou zrzku
i čertu upsal duši.

~~~~~~~~~

.....................

Autor Květka Š., 20.05.2024
Přečteno 41x
Tipy 16
Poslední tipující: IronDodo, Marťas9, Chane, Tomcat, Emily Říhová, seitodo, J's .., Vodní žínka, Žluťák, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavně že píše o štěstí i lásce
o krásách světa, kde duše toulá se...
Ráda jsem četla, Květuško, krásný večer*

20.05.2024 22:30:50 | Emily Říhová

(:-)...děkuji

24.05.2024 15:31:51 | Květka Š.

Tak tahle se ti, Květuško, opravdu povedla...moc se mi líbí:-)

20.05.2024 16:12:49 | cappuccinogirl

děkuji...

24.05.2024 15:30:20 | Květka Š.

Líbí.

20.05.2024 15:05:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí