Seriál

Seriál

Anotace: Text k písni

Až se naštvu jste tu všichni mrtví
Nikdo nic nezjistí všichni prd ví
Možná na to máte jinej názor
Jeden anýz druhej zase zázvor
Spáříme se spolu v panelový krychli
A vytvoříme novej seriál

Krindy pindy tahle holka se mě ale líbí
Něco se jí zalže no a něco se jí slíbí
Jezulinky ta má ale dneska príma šlupku
Kravskej řetěz kolem krku náušnici v pupku
Budem spolu chlastat vlnit se do rytmu
A vyjedem i z novejch kolejí

Na semeno pěstuju si písně
Někdy jsou to hity jindy plísně
Odvážím se vylézt i před lidi
Ať si sedí v koutě kdo se stydí
A já se nestydim že mě chcete vidim
A tak si to dáme repete

Na závěr mám něco pro porotu
Ať jsem první nebo jdete k plotu
Slyšíte mě hej vy páni sudí
Všechny cizí písně prostě studí
I druhý místo beru jinak na to kašlu
A pak si to řeknem někde vejš
Autor Stráca, 21.05.2024
Přečteno 31x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí