Asi neviditelní

Asi neviditelní

Anotace: I to se stává v krásném lázeňském městě...

Asi neviditelní

Jen si posedět,
napít se,
pojíst.

Skoro sami
v restauraci.

Jde k nám
krásná slečna,
modelku
menšího vzrůstu
by mohla dělat.

Sedíme, jsme trpěliví.

Vyměňuje papírovou nabídku... 
Asi jsme neviditelní...
Odchází, ani bů...

Nejsme žádní drobci. 
Jen šedivý pán,
na obou už se podepisuje věk,
něco přes padesát...

Sedíme tam chvíli,
usoudili jsme...
Podle počtu lidí uvnitř,
asi dobrý oddíl.

Oblékáme se, 
odcházíme...
Ve dveřích říkáme...
Sbohem...

Autor Marťas9, 22.05.2024
Přečteno 39x
Tipy 15
Poslední tipující: Kan, Fialový metal, Psavec, cappuccinogirl, zase já, kozorožka, Žluťák, Anfádis, mkinka, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí