Pro Madlenku

Pro Madlenku

Anotace: Děti, to je radost.

Pro krtečka lopatičku,
do světlušky baterky
Co mám koupit tygříkovi,
zeptal jsem se Madlenky

Potřebuje tygří slečnu,
pořád je tu chudák sám
Ty to jistě chápeš, tati,
já přec brášku taky mám

Tak mu vyber jednu krásku,
bez ní je to smutná hra
Tobě, Madlo, ale povím,
že budeš mít brášky dva
Autor Psavec, 06.04.2007
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná.Úplně jsem Vás oba viděla jak si povídáte.Jsi něžný.

06.04.2007 21:51:00 | s.e.n

moc ,moc milá a něžná .prostě děti jsou poklady že jo ...

06.04.2007 04:32:00 | Pika

tak to s Tebou souhlasím...

06.04.2007 00:27:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí