Brňavka

Brňavka

Anotace: Text k písni

Zase jsi mě kopla do brňavky
To jsou ale rány to jsou ťafky
Po obcování a to vždy ve středu
Druhý den mě bolí dole vpředu
Bojím se že tohle nepřežiju
A tak chodím do hospody piju

Zase jsi mi uštědřila ranku
Do kotníku do holeně k spánku
Ti řeknu že jsi horší než ta zmije
Její uštknutí se někdy přežije
Milování s tebou bejvá hrozný
Vyžaduješ na mě všechno možný

Žádám rozvod v zájmu svého bytí
Nechám tě a taky toho pití
Doufám že bude jen jedno stání
Vše si nech a žádný zdržování
Najdu si pak ňákou jinou krásku
A s ní založím platonickou lásku
Autor Stráca, 23.05.2024
Přečteno 29x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí