Osud

Osud

Anotace: asi nějak takhle.....

Životem můžeš jít jak chceš,
Vlasy si přitom však vždy pročeš!
Stejně jako ty,neunesou tu tíhu všeho,
Co se na tebe nanese od něho!
Od koho,ptáš se asi?
Právě pro tuto odpověď si znovu musíš smáčet vlasy!
Od něho?Kdo je ten tajemný?Znám ho?
Znáš ho velmi dobře,je to totiž všechno,co je ti dáno!
Pořád nevíš?
Třeba až napodruhé se trefíš!
Dávám další nápovědu tobě.
Je to vše,co se ti odehrálo v téhle době!
Neříkej že nevíš ani teď.
Ta nápověda mě stála svět.
Do třetice všeho dobrého říká se,
Je to,to,co před očima míhá se.
Sám totiž doufal,že neuhádneš to,
Má schovaných tváří plno,pod maskou svou.
Minulost,přítomnost a budoucnost,drží však ve svých rukou.
Žena či muž,
Mohl bys to trefit už.
Jako dítě když s hračkou si pohrává,on hraje si s tvým životem.
A teď říci bys měl člověče……inu ten!
On mistr převleků jest.
Každý den ti ukládá test.
Ještě stále nevíš člověče?
Je to něco,jako když se ptáš,proč voda teče!
Na svou otázku teď odpověď dostaneš.
Za hlavu se hned popadneš.
Jak to že jsi nevěděl,že ten tajný muž,o kterém nevěděl jsi dosud.
Je vlastně…..tvůj přítel osud.
Autor PoeziGirl, 06.04.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V osud moc nevěřím, člověk je podle mého pánem svých činů, ale k básni - přijde mi malinko nevyzrálá, taková trošku jednodušší v porovnání s tím, co by se na téma "osud" mohlo napsat. Věřím ale, že s přibývajícímí díly jejich kvalita poroste.

06.04.2007 11:06:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí