Dej mi kousek sebe

Dej mi kousek sebe

Anotace: ...by KA...

Dej mi svoji tvář
Roztavím tvou svatozář
Dám Ti bolest svou
Nářky letí za tebou
Dej mi též svůj hlas
Tóny, které líčí past
Dám Ti ticho své
Nicotou zkamenělé
Dej mi půvab svůj
Dostanu ho stůj co stůj
Dám Ti nemoc svou
Řekni mi nashledanou
Dej mi svoje rty
Polib mě naposledy
Dám Ti mládí své
Svoje údy zchátralé
Chci též oči tvé
Mé jsou tmou zaslepené
Chci mít mysl tvou
Milujem se najednou
Dej mi duše svit
Zaplaví ji nenávist
Dej mi víru svou
Svět se bortí pod tebou
Své srdce mi dej
A něco si v hrobě přej
Tvé tělo chci mít
Budeš jen na věky snít
Dej mi! Nemám dost
Zmocní se Tě zoufalost
Dej mi kus sebe
Rezne brána do Nebe
Dej mi vlastní cit
A pak si mě klidně chyť!
Autor Kain de Amedha, 06.04.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mně se to moc líbí... :-)

06.04.2007 13:23:00 | Aniba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí