Uvidíme naši lásku

Uvidíme naši lásku

Anotace: Uvidím tě,uvidíš mě...

Miluju tě strašně moc,
uvidíme se příští noc.
Uvidím tě polibek dostaneš,
uvidíš mě brečet přestaneš.

Jak bije ti srdce uvidím,
uvidíš že trochu se stidím.
Uvidím jak se krásně usmíváš,
uvidím a ucítím že ráda mě máš.
Autor Proof, 31.03.2005
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí