Hodina...vleče se

Hodina...vleče se

Anotace: tohle byla pro mě děsně dlouhá hodina,tak sem si jen tak psala asik se vám to nebude líbit,ale tohle sem napsala při hodině...takže se omlouvám...ten bráška tam,to je můj naprosto dokonalej kamarád :*

Psal si, ať se usmívám,
Já sedím v hodině a hlavu si podpírám,
Přemýšlím a učitelku nevnímám,
Něco si pro sebe snad brebentí,
Slyším, jak říká mé příjmení,
Už zase po mě řve,
Nedávat pozor, za to se přece nemůže,
Profesorko dej si pohov,
A ty svoje slova si klidně zahoď,
Můžu snad za to,že venku je tak krásně,
A já sedím ve škole a skládám básně?

Další zpráva a v ní ať se už konečně usmívám,
ty mě snad sleduješ nebo se mi to zdá?
Bráško můj, tebe nemít, tak v té hodině usínám,
Přemýšlet a trápit se,tohle přece nejsem já,
To ty mě máš jediný rád
Takovou jaká sem jen ty mě znáš,
Chtěla bych být malá a zase si hrát,
už vidím, jak se na mě usmíváš

Ta hodina snad neuteče,
Koukám na učitelku a sní se mi to všechno vleče,
Jsi můj kamarád co mě má rád,
Bráška,který bude vždy při mně stát,
Ten, který mě bude před zlým světem ochraňovat,
A já nikdy nebudu pociťovat…..
STRACH

Mám tě ráda, vždyť to víš,
Začínám se kvůli tobě cítit zase líp,
Usmívám se čím dál víc,
A sem ráda,že mě znáš asi nejlíp…

Zazvoní zvonec a hodiny je konec…
Všichni zařveme jupí,
Protože ono nám to tu zase končí..
Autor Mispul, 06.04.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí