když tě láska zradí...

když tě láska zradí...

Anotace: Láska je cit..no to každý víme,ale někteří zapomínají že s city se nehraje na schovávanou,protože si vás stejně dřív či později,ale vždycky najde...

láska je slovo,
láska je cit
láska je mnoho,
láska je nic..
Když tě láska zradí,
ty něco ztratíš,
jak když žena potratí,
nikomu pak nevěříš,
a znovu milovat se učíš..
je to těžké,to víš
a bude to trvat dlouho,
ale stojí to
za ten krásný pocit
nebude už žádný soucit
nebo ne?
snad ještě někdo,dovolí si ublížit
a k tobě se přiblížit,
ale s falší v chtivých očích
vid?že se poučíš..
zkus to a milovat se naučíš.
Autor latybe, 31.03.2005
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí