Valentýnský omyl

Valentýnský omyl

Anotace: O jakési mladé slečně, která si naivně malovala budoucnost se starším, úspěšným...třeba podnikatelem.Holt Valentýn jim nějak nevyšel a všechny iluze se zdají být nenávratně pryč.

Vánek čechrá trávu,
Sluníčko krásně svítí.
Ptáčci vesele štěbetají
A vůně do nosu se řítí

Ty stojíš pod tím stromem
A v rukou valentýnky.
Rozběhnu se k tobě honem-
Kolem voní rozmarýnky.

Hebká jako hedvábí –
Taková je zem.
Hrůzu ovšem nahání-
Mravenečků sněm.

Koušou, štípou
Mrchy jedny!
Vstávám radši hned.
Projedeš si plešku svoji-
Prej bys něco sněd.

Otáčím se, odcházím
Zatočí se svět
Už vím , o co přicházím
Jdu k bejvalýmu zpět!
Autor Milady, 07.04.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To teda :D

06.05.2007 23:02:00 | Milady

No, mravenci dokáží být někdy pěkné potvory...

06.05.2007 17:30:00 | Juhunka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí