Srocení hlav

Srocení hlav

Anotace: ..tedy jeden z kusů, nad jejichž vznikem se příliš nepřemýšlí..spontání růst, patřičný výsledek..tak jest

Až na pokraji možností
obelsti svou podlostí
těch několik hostů.
Pak mnohem snáze vzrostu
nad úroveň jejich hlav
a dav – ten strohý manifest
vyvolá povodeň
a hlavy začnou kvést.
Pět.
Pět a možná ještě víc,
pět podařených proslovů,
na hlavu oslovu korunu nasaď.
Autor ukume, 07.04.2007
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: Langoš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí