Fantazie

Fantazie

Anotace: Takhle já beru fantazii...

Je to proradná děvka,která jen vyčkává.
Jak popsat starého dědka,který se útěchy nedočkává.
Je to moje nejlepší kamarádka.
Vždy jen zůstane pozadu do soboty z pátka.
Celý život ona je se mnou.
Jen doufám však,že neopustí mě.
Někdo jí musí hledat s vervou.
Jiný jí má zas ve své hlavě.
Někdy pocit mám,že utíká mi.
Ale ne,říká se,že je prý pořád s námi.
Pravda nebo lež tyhle řeči?
Nikdo vám na to neodpoví ani v křeči.
Jen vím,že těžko se hledá ztratí-li se.
Každou noc jen bdím,hledat jí snažím se.
A když už konečně je tady.
Vznikne z toho kniha,báseň či píseň.
Konečně to všechno ukončí mou trýzeň.
A žízeň po naplnění poháru inspirací.
Na svou fantazii,já mám vlastní identifikaci.
Je se mnou vždy když píše mi ruka.
A tím se znovu ukončí všechna ta muka.
Je se mnou vždy když povídám si.
Vždy jen někoho k tělu ona připustí si.
Je vybíravá,rozmýšlivá.
Ale každý ji chce stejně mít.
Ale tak si připadá jako zvěř štvaná.
Ale raději vybírá si sama,má totiž cit.
Fantazie celý můj život tvoří.
Bez ní,mi i múza v hlavě hoří.
Autor PoeziGirl, 07.04.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fandím v námětech,i zpracování není špatné,ale přijde mi nepropracované..Jen malá rada:)Od té co si hraje na básnířku:)

07.04.2007 21:51:00 | reklamaNAsny

..doufám,že u tebe bude fantazie dlouho pobývat=)
jinak je to velmi působivé a zajímavé..ve většině se s tebou shoduji..jsi dobrá-máš na to!;)

07.04.2007 21:19:00 | Luczynka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí