Ke světlu

Ke světlu

Anotace: vršení slov

Sbírka: ich gehe jetzt

Žít
ke světlu
vztahuji ruce
ke světlu
nebes. zatíná se
do svahu
do kostí
země
buší
země
čistý tón skla
prasklá struna
/a viola hraje dál/
kopyta buší
do zmrzlé země
na duši mám nánosy ledu
fjord a trag
můj koni
proč jsi mi lhal?
řekni,
proč jsi mi lhal?

kdes byl, když jsem byla ta malá
blonďatá holky z fotky?

pročs přišel teď,

když jsem takováhle????
Autor Franti, 09.04.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí