Sada bílých holí na zdi z porcelánu

Sada bílých holí na zdi z porcelánu

Anotace: Tahle je pro Půlnočního kovboje ...;)

...
...

ENTER

Naproti sobě
„Víš, že lásku má pod zadkem púlnoční kovboj?“

Oh, yeah
Tváří v tvář

už aby přeskočil
koníček houpací
z povrchu matrace
na hebkou sítnici

Firewall z cigaret
v šípkové omáčce
taktika praktika
z jedniček, nul

Kabelka bez vůně
s pancířem od tlaku
trilobit z telete
ze smutku, stvůr

A koanů ?
Přespočet!

Nikdo se neschová
za bílou hůl

DELETE

...
...
Autor Pablitofracek, 09.04.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://cs.wikipedia.org/wiki/Ko%C3%A1n

09.04.2007 17:52:00 | Pablitofracek

co je to koan?

09.04.2007 16:13:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí